250 barstole, 70 almindelige stole, 20 borde og en daybed, alt sammen i en lidt gammel og rustik stil. Der var nok at tage fat på, da vi blev kontaktet af en af vores gode, gamle kunder. Som designer med egen møbelbutik skulle han indrette en restaurant i København, og Davidoff Maskinfabrik skulle producere stellene til alle møblerne.

Designeren ønskede et lidt gammelt og råt look, og da vi tidligere har lavet et produkt med et lignende look, viste vi vores designer resultatet. Da han så det rå look, blev han begejstret. Det var præcis det udtryk, han ønskede til sine møbler til restauranten.

Fuldendt look i alle materialer

Med den spændende opgave i hus gik vi gang med at producere de mange stel. Som finish fik alle stel en grov slibning, så man kan se igennem lakken. Det bidrager til det rå look. Designeren stod selv for møbelpolstringen og brugte groft læder til stolene og brændt træ til bordene for at fuldende det gamle og rustikke look.

Resultatet blev helt efter designerens hoved, så både han og ejerne af restauranten var meget tilfredse. Hos Davidoff Maskinfabrik glæder vi os hver gang over at kunne føre vores kunders idéer og tanker ud i livet.

Hvilken idé skal vi hjælpe dig med at gøre til virkelighed? Ring til os på telefon +45 54 78 11 70 og lad os hjælpe dig videre.