Er du møbelproducent, snedkermester eller designer, og har du brug for hjælp til svejsning af for eksempel møbelstel? Davidoff har mange års erfaring med at svejse mange typer produkter i forskellige materialer. Vi udfører derfor din svejsning i høj kvalitet til en rimelig pris.

Vi svejser efter de metoder, der passer bedst til opgaven og materialet, produktet består af. Opgaven afgør desuden, om vi bruger manuel svejsning eller vores svejserobot. Hvis det for eksempel drejser sig om små hæftninger, hvor vi kun skal skyde en enkelt gang for at få emnet til at sidde fast, er det både hurtigere og billigere at udføre opgaven manuelt. Vi benytter også manuel svejsning ved kanter og hjørner, hvor robotten ikke kan komme til.

Ensartet svejsekvalitet i forskellige materialer

Vores svejserobot er til gengæld optimal til de opgaver, hvor vi skal sikre en kontinuerlig streg, og robotten svejser, så længe der er fyldt materialer på. Med robotten er du sikker på, at dine svejsestreger bliver ensartede, da der kun er en start og et stop. Modsat den manuelle svejsning har robotten ingen stop undervejs. Ved større opgaver, hvor der skal svejses meget, er det desuden billigere at udføre opgaven på svejserobotten.

Vi svejser både sort jern, aluminium og rustfrit stål, og vi lodder messing og kobber. Typisk lodder vi elementer, hvor præcisionen skal være i top. Hvis svejsning eller lodning ikke er den optimale løsning, sammenføjer vi også stål ved at lime elementerne sammen.

Vores dygtige svejsere er gode til hurtige produktioner, og de står klar til at udføre din opgave.

Ring på telefon +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan hjælpe med din opgave.