Med vores CNC-styrede 3D-laserskærer løser vi de opgaver, du ikke selv har kapacitet til. Har du behov for at få materialet bearbejdet og malet, klarer vi også det.

I maskinens tegneprogram tegner vi de vektorer, som laserstrålen skal skære efter i pladen, vi har lagt i maskinen. Vi skærer både rør, formpressede komponenter og skiver i alverdens former ud af for eksempel en stålplade. Vores laserskærer sikrer dig et flot resultat. Med sin præcision og skarpe kanter får du præcis den form, du har brug for i en høj kvalitet.

Hurtig produktion i høj kvalitet

Vi har bred erfaring med laserskæring i mange forskellige elementer som for eksempel stål, træ, metal, højtrykslaminat, MDF, akryl og corian. Og skal emnerne efterfølgende bukkes, svejses eller efterbehandles, sørger vi gerne for det. Vi vil gerne være de hurtigste med den gode kvalitet. Derfor er vores mål altid at producere produkterne på 3-5 arbejdsdage.

Vil du også have præcision i dit finere arbejde? Davidoff laserskærer dine emner – ring blot på telefon +45 54 78 11 70.