Pulverlakering er en dekorativ og ideel behandlingsproces til overfladebehandling af aluminium og stål. Overfladen på pulverlakerede objekter yder optimal beskyttelse mod mekaniske eller klimatiske påvirkninger. Pulverlakering er derfor et konkurrencedygtigt alternativ til anden overfladebehandling som eksempelvis vådlakering og anodisering.

Hos Davidoff råder vi over et nyere gennemløbs-pulverlakeringsanlæg, som består af: 4 trins forbehandling med fosfatering, tørreovn, pulverbokse samt hærdeovn. Alt er processtyret og lever op til højeste kvalitet.

Vi lakerer med alle pulvertyper inden for farvesystemerne RAL og NCS. Når der er behov for specielle farver, blander vi dem selv, så de er tilpasset dine ønsker. Farverne spænder vidt og kan leveres med overflader, der er matte, blanke, metal eller med struktur.

Med pulverlakering får du

  • En slag- og ridsefast overflade
  • En billigere behandlingsform end vådlakering og anodisering
  • Hurtig levering, da emnerne er hærdet af, når de kommer fra ovnen
  • Ikke brug for opløsningsmidler – du renser blot med sæbe og skyller med demineraliseret vand.

Samlet produktion eller kun pulverlakering

Ofte indgår pulverlakeringen som en del af en produktopgave, men vi har kapaciteten til at udføre pulverlakeringen som enkelt opgave. Står du med et produkt, som du gerne vil have pulverlakeret, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige maler er klar til tage sig af din opgave.

Kontakt Davidoff på telefon +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi gør dit produkt ekstra holdbart med pulverlakering.