Siden vi startede Davidoff Maskinfabrik i 1985, har vi fokuseret på at tilbyde møbler og butiksinventar samt dele i metal i en høj kvalitet. Vores nysgerrighed og evne til at tænke kreativt har gennem årene givet os de erfaringer, vores kunder har gavn af.

Vi prøver jævnligt forskellige løsninger af og køber gerne nye maskiner for at teste, om de kan udføre en opgave bedre. Det har resulteret i, at vi efterhånden har en bred, moderne maskinpark, der klarer de fleste metalopgaver. Vi stræber efter at være din foretrukne leverandør, og du skal føle, du får noget ekstra hos os. Derfor gør vi meget ud af at være kreative, prisvenlige og levere et godt produkt.

Kreative løsninger til serieproduktion og enkeltopgaver

Vi er nysgerrige efter at finde nye løsninger og prøver gerne flere muligheder af ved samme opgave. Det gør, at vi er gode til at finde produktionsteknikker, der gør opgaven både billigere og bedre for dig. I Davidoff er vi vant til at lave både større serier og enkelte produkter. Vi er derfor fleksible og griber både store serieproduktioner og det enkelte specifikke møbel an med samme engagement.

Vores medarbejdere er alle ansvarlige og kvalitetsbevidste, og vi lægger vægt på, at der skal være plads til at komme med nye idéer til arbejdsgange og udformning af produkter. På Davidoff Maskinfabrik er der god energi og et serviceniveau i top. Kvaliteten skal være i orden, og vi sætter derfor også krav til vores leverandører, som skal levere det produkt og den kvalitet, vi efterspørger. Præcis som vi ønsker at yde for vores kunder. Derfor ser vi både på pris og kvalitet, når vi vælger vores samarbejdspartnere.

Afstemning af forventninger sikrer det bedste resultat

Når vi starter en opgave, er det vigtigt, vi får alle de relevante oplysninger fra starten, og vi tager derfor en dialog med dig om din opgave. Vi laver gerne en håndtegning at tale ud fra, så vi er sikre på at få snakket alle områderne igennem. Det er for eksempel vigtigt at afklare, om sliberetningen skal ligge vandret eller lodret, hvilke materialer der skal indgå i produktet, og hvordan der er plads til svejsningen. Med vores erfaring er du i trygge hænder, og vi vejleder dig til de bedste løsninger for dit produkt.

Skal vi også hjælpe dig med at bringe din idé videre til næste skridt? Davidoff er klar til at hjælpe dig på telefon +45 54 78 11 70.