Vi går op i, at det endelige resultat skal have en flot finish. Nå vi svejser dit produkt, vælger vi derfor gerne at slibe overfladen, så svejsningen ikke kan ses. Vi sliber på forskellige måder, afhængig af produktets funktion. På overflader, der ikke er synlige, vælger vi en grov slibning, mens vi på den synlige side sliber så fint, at det næsten ikke er synligt.

Vi sliber efter behov, og vi kan få emner, der er svejset, til at se ud som om, de er støbt i en form. Vores slibning skaber en ensartet overflade, som er med til at forlænge produktets holdbarhed. Vi afslutter alle produkter med overfladebehandling, og slibning er en af de populære. Vores dygtige sliber går grundigt til opgaven, og vi lægger vægt på at efterlade en ren og pæn overflade.

Eksklusivt udtryk med polering

Skal dit færdige produkt stråle lidt ekstra? En finish som polering giver dit produkt den fine overflade, der gør det eksklusivt og indbydende, men det kræver det rigtige udstyr. Davidoff har netop den dygtige medarbejder og de rigtige maskiner, der giver den perfekte polering.

Vi polerer typisk rustfrit stål i forskellige afskygninger. Men vi polerer også sort jern, inden vi forkromer det, hvis det ikke er fint nok i overfladen. Ellers kan vi se ujævnheder i materialet, og det lever ikke op til vores kvalitetskrav.

Kreativitet og kvalitet på alle områder

Vil du også have en slibning og polering på dit produkt, der er udført med forståelse for, hvilke elementer der er synlige og med en kvalitet i top? Hos Davidoff er vi klar til at gribe din opgave an, og vi hjælper dig gerne fra start til slut i produktionen.

Med en fuldt udstyret maskinpark og en god portion kreativitet klarer vi mange forskellige opgaver. Ring til os på telefon +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan hjælpe.