Alle medarbejdere hos Davidoff Maskinfabrik har bred erfaring inden for smedebranchen og møbelindustrien. Vi kan derfor hjælpe dig med svejsning, standsning, profilvalsning og rørbukning. Og vores kantpresse og automatsav bliver flittigt brugt til mange forskellige opgaver.

Vi producerer mange forskellige elementer fra møbelstel til rør og specielle opgaver som rygekabiner og skranker. Vi lægger stor vægt på at opfylde dine ønsker og tilgodese dine behov i de endelige produkter, som vi altid udfører med fokus på kvalitet.

Når vi har produceret din opgave, sørger vi for en ordentlig overfladebehandling, der beskytter dine produkter, så de ikke ruster. Det er billigere for dig end jævnligt at udskifte produkterne. Du kan vælge at få dit produkt malet, forkromet eller overfladebehandlet med pulverlakering. Og vi kan polere for eksempel rustfrit stål, så det bliver spejlblankt.

Sikker pakning sikrer perfekt aflevering

Når vi har fremstillet produktet og givet det den ønskede overfladebehandling, sørger vi for at pakke det godt i kassen, så det er lige så flot, når du får det hjem, som da det forlod vores maskinfabrik. Det betyder for eksempel, at vi lægger gummi mellem de forskellige emner, så de ikke ridser hinanden, og vi sikrer, at pakningen er sikker, så den ikke går op undervejs.

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller har du en opgave klar til os? Så ring på telefon +45 54 78 11 70.